Ajankohtaista

 

Reitistömuutokset!

 

Lavikanlahdella vanha ura joka kulki nykyistä Akkakalliontietä on muutettu niin että pellon liittymästä ajetaan pellolle ja peltoja pitkin linjan alla kohti Otamoinsalmea. Peltojen jälkeen jatketaan linjojen alla aina Otamoinsalmeen asti.

 

Seo-Virmajärvi osuudella jo ennen Parosentietä koukkaa uusi ura metsään vanhalta metsäautotieltä. Vanhaa metsäautotietä ei ajeta kuin 250m Seolta tultaessa josta uusi ura menee metsään.

 

Kurkijärvellä Myllylahden puoleisessa päässä rantautuminen muuttunut, uusi rantautuminen merkitty selkeästi. Vanhalla rantautumispaikalla säilytetään maanomistajan venettä.

 

Virmajärvi-Kuolimo (Mikkelin suunta) Mustajärvellä urastomuutos. Uusi ura kulkee Patasenlahden päästä pelloille, Vehkolammentien yli ja peltoja pitkin Toivolantielle. Toivolantietä n.1km josta vanha uran pohja tulee vastaan. Alueella hevosia joten varovaisuutta Toivolantiellä ajettaessa.

 

Huom!

 

Välillä Kuolimo-Lavikanlahti-Lappeenranta, ajeltu pelloilla yms! Pysytään uralla!

 

Uraosuudella Säynjärvi-Kuolimo aurataan alkutalvesta rakentamisesta johtuen Myllylammentietä, osuudella liikkuu siis ajoneuvoja joten varovaisuutta siellä liikuttaessa!

 

Seon ja järvitaipaleen välisellä uraosuudella, lähellä Varpusentietä on enskapolku jälleen käytössä. Talvisaikaan siinä ajetaan spooria, polku kulkee osittain samaa tieuraa jossa myös kelkkaura kulkee. Alueelle tulossa merkit ja pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta uralla ajettaessa.

 

Hakkuut!

 

Seolta Järvitaipaleeseen mentäessä on meneillään metsähakkuut (30.11), uraosuus kuitenkin ajettavissa.

 

Urastojen avaus!

 

Välttääksemme turhia sanomisia maanomistajien ja naapurikerhojen kanssa toivottaisiin että kerholaiset kelkkailisivat omien kerhojen alueilla kunnes kukin kerho on saanut omat urastonsa avattua, syynä on mahdolliset reittimuutokset kerhojen alueilla jotka eivät ole päivittyneet esimerkiksi Kelkkareitit.fi sivustolle. Tästä johtuen on ajettu "vanhoja" uria joilla ei ole enään lupaa ajaa.

Tämä tuskin kuitenkaan vaikuttaa kenenkään kelkkailuun merkittävästi sillä urastoja poljetaan auki varhaisessa vaiheessa, meidän kerholla voit seurata lisää asiasta Urainfosta sekä Facebookista.

 

Rajoitukset!

 

Nopeusrajoitus 20km/h Savitaipaleella Kurkijärvellä Myllylahden puoleisessa päässä, uraosuudella ajetaan lyhyt matka talvikunnossapidettyä tien pohjaa (Karhulantie).

Nopeusrajoituksen alainen osuus merkitty urastolle.

 

Some!

 

Seuraa kerhoa nyt myös Instagramissa @savitaipaleenmkk #savitaipaleenmkk ja facebookissa saadaksesi tiedot kerhon viimeisimmistä puuhista niin urilla kuin urien ulkopuolella!