Urastojen avaus!

 

Välttääksemme turhia sanomisia maanomistajien kanssa toivottaisiin että kerholaiset kelkkailisivat omien kerhojen alueilla kunnes kukin kerho on saanut omat urastonsa avattua, syynä on mahdolliset reittimuutokset kerhojen alueilla jotka eivät ole päivittyneet esimerkiksi Kelkkareitit.fi sivustolle. Tästä johtuen on ajettu "vanhoja" uria joilla ei ole enään lupaa ajaa.

Tämä tuskin kuitenkaan vaikuttaa kenenkään kelkkailuun merkittävästi sillä urastoja poljetaan auki varhaisessa vaiheessa, meidän kerholla voit seurata lisää asiasta Lanaus infosta sekä Facebookista.

 

Rajoitukset!

 

Nopeusrajoitus 20km/h Heituinlahdessa välillä Jakeluasema Suutari/Seo - Virmajärvi, uraosuudella ajetaan lyhyt matka talvikunnossapidettyä tien pohjaa (Parosentie).

Nopeusrajoituksen alainen osuus merkitty urastolle.

 

Nopeusrajoitus 20km/h Savitaipaleella Kurkijärvellä Myllylahden puoleisessa päässä, uraosuudella ajetaan lyhyt matka talvikunnossapidettyä tien pohjaa (Karhulantie).

Nopeusrajoituksen alainen osuus merkitty urastolle.

 

Huom!

 

Kurkijärvellä Myllylahden puoleisessa päässä rantautuminen muuttunut, uusi rantautuminen merkitty selkeästi. Vanhalla rantautumispaikalla säilytetään maanomistajan venettä.

 

Some!

 

Seuraa kerhoa nyt myös Instagramissa @savitaipaleenmkk #savitaipaleenmkk ja facebookissa saadaksesi tiedot kerhon viimeisimmistä puuhista niin urilla kuin urien ulkopuolella!

 

Ajankohtaista