Kerhon talkoot, huomioi muutokset!

 

Kerhon vuosikokouksessa päätettiin pitää kolme talkooviikonloppua tälle syksyä, ensimmäiset talkoot käynnistyvät 25.9 klo.10:00 kokoontuen Heituinlahden Seolle. Tästä eteenpäin tarkoitus järjestää jokatoisena viikonloppuna talkoot eli 10.10 sekä 24.10.

Mukaan saa varata raivaus- ja moottorisahaa, vesuria, vasaraa, mönkijää, akkuporakonetta yms.

Talkoissa tehdään normaalin ylläpidon lisäksi muutama suurempi reitistömuutos joten hommaa piisaa varmasti jokaiselle!

 

Reitistömuutokset!

 

Kurkijärvellä Myllylahden puoleisessa päässä rantautuminen muuttunut, uusi rantautuminen merkitty selkeästi. Vanhalla rantautumispaikalla säilytetään maanomistajan venettä.

 

Seo-Virmajärvi osuudella Parosentiellä reitti koukkaa metsään ja palaa sieltä vanhalle uran pohjalle. Muutos merkattu selkeästi molemmista suunnista.

 

Virmajärvi-Kuolimo (Mikkelin suunta) Mustajärvellä urastomuutos. Uusi ura kulkee Patasenlahden päästä pelloille, Vehkolammentien yli ja peltoja pitkin Toivolantielle. Toivolantietä n.1km josta vanha uran pohja tulee vastaan. Alueella hevosia joten varovaisuutta Toivolantiellä ajettaessa.

 

Huom!

 

Seon ja järvitaipaleen välisellä uraosuudella, lähellä Varpusentietä on enskapolku jälleen käytössä. Talvisaikaan siinä ajetaan spooria, polku kulkee osittain samaa tieuraa jossa myös kelkkaura kulkee. Alueelle tulossa merkit ja pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta uralla ajettaessa.

 

Hakkuut!

 

Seolta Virmajärvelle Parosentien ja Virmajärven välillä tehty metsähakkuu, uraosuus erittäin haasteellinen ajaa läpi. Osuus käydään merkkaamassa ja raivaamassa josta infoa myöhemmin.

 

Seolta Järvitaipaleeseen mentäessä on tehty uusi metsähakkuu jäteaseman jälkeen, uraosuus nyt merkattu ja lanattu edestakaisin.

 

Urastojen avaus!

 

Välttääksemme turhia sanomisia maanomistajien ja naapurikerhojen kanssa toivottaisiin että kerholaiset kelkkailisivat omien kerhojen alueilla kunnes kukin kerho on saanut omat urastonsa avattua, syynä on mahdolliset reittimuutokset kerhojen alueilla jotka eivät ole päivittyneet esimerkiksi Kelkkareitit.fi sivustolle. Tästä johtuen on ajettu "vanhoja" uria joilla ei ole enään lupaa ajaa.

Tämä tuskin kuitenkaan vaikuttaa kenenkään kelkkailuun merkittävästi sillä urastoja poljetaan auki varhaisessa vaiheessa, meidän kerholla voit seurata lisää asiasta Urainfosta sekä Facebookista.

 

Rajoitukset!

 

Nopeusrajoitus 20km/h Heituinlahdessa välillä Jakeluasema Suutari/Seo - Virmajärvi, uraosuudella ajetaan osittain tienpohjaa. Nopeusrajoitusta täytyy noudattaa! Reittiosuudella on tapahtunut reittimuutos, muutoksesta merkinnät maastossa selvästi nähtävillä.

 

Nopeusrajoitus 20km/h Savitaipaleella Kurkijärvellä Myllylahden puoleisessa päässä, uraosuudella ajetaan lyhyt matka talvikunnossapidettyä tien pohjaa (Karhulantie).

Nopeusrajoituksen alainen osuus merkitty urastolle.

 

Some!

 

Seuraa kerhoa nyt myös Instagramissa @savitaipaleenmkk #savitaipaleenmkk ja facebookissa saadaksesi tiedot kerhon viimeisimmistä puuhista niin urilla kuin urien ulkopuolella!

 

Ajankohtaista